Wachttijden

Wachttijden wijkverpleging Eindhoven en Peel gemeenten

Thuiszorg Samen Verder kent een wachttijd van maximaal 3 dagen vanaf de aanvraag en aanvang van de zorgverlening. Indien noodzakelijk kan er binnen 24 uur verpleging, verzorging of huishoudelijke zorg worden opgestart.

(Bijgesteld zonder wijziging op 11 december 2018)

 

Wachttijden Beschermd Wonen voor jongvolwassenen te Eindhoven

Samen Verder biedt beschermd wonen op onze woonlocatie aan de Aalsterweg te Eindhoven. Hier zijn 23 appartementen beschikbaar. Er is op dit moment geen appartement beschikbaar.

(Bijgesteld zonder wijziging op 11 december 2018)

 

Wachttijden toewijzing appartement Helmond voor jongvolwassenen

Samen Verder biedt begeleid wonen in Helmond – Peel gemeenten. Op de steenweg in Helmond beschikt Samen Verder over 5 appartementen. Deze zijn onlangs in maart 2018. Er zijn geen appartementen beschikbaar.

(Bijgesteld zonder wijziging op 11 december 2018)

 

Wachttijden kleinschalig wonen voor ouderen te Deurne

Samen Verder biedt kleinschalig wonen te Deurne op de Vlierdenseweg. Er is momenteel een wachtlijst.

(Bijgesteld zonder wijziging op 11 december 2018)

 

Wachttijden voor eerstelijns verblijf te Deurne

Samen Verder heeft een kort verblijf kamer / eerstelijns verblijf (ELV) te Deurne op de Vlierdenseweg. Dit betreft eerstelijns verblijf (ELV) laag complex of ELV palliatieve terminale zorg. Op https://www.verblijfmetzorg.nl/nl/ wordt de beschikbaarheid weergegeven van ELV plaatsen in de regio en respijtzorg.

Binnenkort zullen de palliatieve terminale bedden ook beschikbaar zijn op de PalliArts app te vinden in de app-store van Apple of bij Google play.

(Bijgesteld 24 maart 2018)

 

 

Verzekeraars

Voor 2017 heeft Samen Verder overeenkomsten gesloten met de volgende verzekeraars voor de wijkverpleging: CZ, VGZ, Delta Lloyd, DSW, Menzis, ZilverenKruis / Achmea, Multizorg, ONVZ, Zorg en Zekerheid en ENO.

 

cz dsw zk multi onvz eno zzh menzis84 vgz