Locaties


Aalsterweg – Eindhoven

Hier hebben wij 23 studio’s met eigen sanitair en kookgelegenheid. Naast het contact met de eigen persoonlijk begeleider is er van maandag tot vrijdag van 7.30-20.00 uur altijd iemand aanwezig voor vragen of ondersteuning. Buiten deze tijden kunnen bewoners in de nacht of in het weekend altijd een beroep doen op de achterwacht. De vorm van indicatie geeft aan of de huur inclusief is of dat de bewoner de studio huurt van Samen Verder.
Opname mogelijkheid met een WMO indicatie via de gemeente als ook met een WLZ-VPT indicatie.


Steenweg – Helmond

Hier hebben wij 9 studio’s met eigen sanitair en kookgelegenheid. De bewoners huren de studio van Samen Verder en krijgen ook ambulante begeleiding van Samen Verder. De persoonlijke begeleiders maken afspraken met de bewoners over de begeleidingsmomenten, mede afhankelijk van de afgegeven indicatie.
Opname alleen mogelijk met een WMO indicatie van de gemeente.


Ambulante begeleiding

Woon je op jezelf en heb je problemen met het zelfstandig wonen en behoefte aan ondersteuning op bepaalde vlakken zoals huishouding, financiën, structureren leven, etc, dan kunnen wij daar bij helpen. Wij bieden ambulante begeleiding en komen bij jou thuis om samen met jou te kijken waarbij wij ondersteuning kunnen bieden om te zorgen dat jij weer de rust terug krijgt en je zelfstandigheid kan behouden.
Begeleiding mogelijk met een WMO indicatie via de gemeente als ook met een WLZ-VPT of PGB indicatie via het CIZ.